manai upmanai closeZelbukis manų kruoposZelbukio manų kruopos

Semolina with Bran 0.6kg

1.20

Our Semolina With Bran is made from wheat grain. It is finer that the one you are used to, but it is great for baking cakes or making porridge, not only for your little ones, but also for you. Best kept in a cool, ventilated place for up to 8 months.

Description

Our Semolina With Bran is made from wheat grain. It is finer that the one you are used to, but it is great for baking cakes or making porridge, not only for your little ones, but also for you. Best kept in a cool, ventilated place for up to 8 months.

Additional information

Weight 0.6 kg
Dimensions 9 × 5.5 × 17 cm
Svoris

600g

Kilmės šalis

Lietuva

Maistingumas 100g

Energetinė vertė 1507kJ/360kcal
Riebalai 1.00g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.18g
Angliavandeniai 74.80g, iš kurių cukrų 0.40g
Skaidulinės medžiagos 2.40g
Baltymai 10.30g
Druska 0.01g

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje, gerai vedinamoje vietoje.

Alergenai

Kviečių GLITIMAS

Receptai

Manų kruopų ir jogurto pyragas

Manų kruopos tinka ne tik košytei, jas galime panaudoti ir kepiniams. Siūlome išbandyti iš svečios šalies parsivežtą lengvai pasigaminamą receptą.

Jums reikės:

180g Zelbukio manų kruopų

70g cukraus

360g natūralaus jogurto

110g aliejaus

3 kiaušinių

3 v.š. Zelbukio kvietinių 550C miltų

1 a.š. vanilos

½ a.š. sodos

1 a.š. kepimo miltelių

½ a.š. druskos

Sirupui

240ml vandens

150g cukraus

1 citrinos sulčių

 

Visų pirma, pasigaminame sirupą užvirindami vandenį su cukrumi, kol cukrus visai ištirpsta. Nuimame nuo ugnies, atvėsiname ir įspaudžiame vienos citrinos sulčių. Paliekame toliau vėsti.

Kitame inde išplakame kiaušinius su cukrumi, kol cukrus ištirpsta. Sudedame jogurtą ir aliejų, išmaišome mediniu šaukštu. Supilame likusius ingridientus ir gerai išmaišome, kol masė pasidaro glotni. Sukrečiame į aliejumi pateptą skardą ir šauname į 180C įkaitintą orkaitę. Kepame apie 25-30min, kol pyrago viršus švelniai paruduos.

Išėmę iš orkaitės pyragą iš kart palengva apipilkite sirupu, leiskite susigerti. Palikite pyragą toliau vėsti. Labai skanu su šviežiomis uogomis ar plakta grietinėle. Skanaus!